(Android) Extreme Car Driving Simulator mod viac zlata
Feb 6, 2022 13:45:02 GMT
Post by trafalanilbit on Feb 6, 2022 13:45:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
Táto hra je veľmi pekná, ale závodný mód nie je k dispozícii
Milujem to tak veľmi, pretože milujem všetky autá a preteky
Celkom dobra hra ale nic tam nerobim len jazdim a ak sa to da mohol by ste tam dat nejake prekazky za krore dostamem novu farbu auta alebo nieco. Pre to davam 4 hviezdicky
Popici hra odporucam
Bolo by dobré, keby ste jazdili s autom, kým nedosiahnete strechu, keď idete do garáže
Málo auta inač super
Prečo ste úplne zmenili hru, je úplne iná ako bola, takže dávam jednu hviezdičku.
Nemôžem získať späť žiadne z mojich výsledkov, ktoré by sa mali automaticky uložiť do môjho účtu hier Google Play. Nikdy sa mi nevrátil žiadny pokrok. Táto hra tiež spôsobila problémy s mojím minulým zariadením a spôsobila poškodený súbor a náhodne vypla my.phone. Kým to nebude opravené, moje hodnotenie sa NIKDY NEZMENÍ
Skvelá hra, ale môžete pridať auto nascar! ale milujem hru
Super hra lepsiu bi som nepoznala
Je to blbost neodporucam =-O
je dobrá hrá mám auta
Hrateľnosť na mobilné otrasné
Ties nic moc ale ked je nuda postaci
Cat Bird ماجراجویی agdw
Extreme Car Driving Simulator Đua xe jcfi
Páči sa mi tá hra, super grafika, páči sa mi
Táto hra je skvelá, ale chlapci U tejto pokazili grafiku a je viac zabugovaná ako predchádzajúca verzia
Reklamy
Extreme Car Driving Simulator Racing qxy
EM....
Táto hra sa mi veľmi páči, ale po viacnásobnom hraní sa cítim nudná. Po 1 roku som si túto hru stiahol a nevidel som žiadne zmeny. Preto prosím vývojára, aby zmenil mapu, autá, bicykle a zahrnul aj nejaké misie.
Super grafika
Táto hra je úžasná, ale ide o to, že majú príliš veľa doplnkov. Keď som hral, veľmi mi to zaostáva. Dúfam, že to pomôže každému, kto to číta (:
EXTREME CAR DRIVING SIMULATOR peniaze a diamanty ...
Je to zábava, ale nemôžete zarobiť peniaze, trvá to príliš dlho
Táto hra vám nedovolí hrať pod kontrolou
Táto hra je veľmi dobrá na plytvanie časom, takže keď sa nudím, môžem si ju zahrať, ale čo sa mi nepáči, nie sú tam žiadne rasy a vy a žiadny režim pre viacerých hráčov. Dúfam, že v ďalšej aktualizácii to pridáte
Wow! pôsobivé! Hral som túto hru, keď som mal 7 až 8 rokov a videl som túto hru znova a som ohromený tým, ako veľmi sa zlepšila! pokračuj v dobrej práci!
Táto hra je dobrá 😊. ale jeden problém nie je žiadna mapa, plz nová aktualizácia a dajte mi mapu🙏🏻
Pořád to od mě prosí peníze hmm 🤔
Veľmi dobrá hra😃😃😃 Dokonca aj mi idú lepšie tie testy Odporúčam ✨✨✨✨✨
Extreme Car Driving Simulator রেসিং bhtt
Táto hra je taká dobrá, keď som ju dostal, začal som s Lamborghini a urobte z brány letiska automatické otváranie auta a posaďte muža do auta, ale aj tak to milujem 🚗🚗
Toto je na hovno každých 20 alebo 10 sekúnd, čo je navyše, takže to je dôvod, prečo 1 hviezdičková zmena éteru alebo peple môže zastaviť a vymazať túto hru alebo ohodnotiť 1 alebo 2 hviezdičkami. ak ste jedným z tých ľudí, ste blázni, ste hlúpi, takže dajte 1 alebo 2 hviezdičky
Príliš veľa reklám.... ale hra je úžasná, len prosím odstráňte doplnky. Dobre
Beriem si odpľul
Je to naj naj naj horšia hra. Neodporúčam😬😡
Extreme Car Driving Simulator Lenktynės tpbo
Tá hra je super, ale na nič, lebo som kvôli nej musela ODINŠTALOVAŤ cca 4 hry!!!!!!
Veve cucujiková
Extreme Car Driving Simulator பந்தயம் egzf
Táto hra je úžasná, ale mali by ste pridať viac áut, pretože je to ako POTREBUJEM autá. Zabudol som, že by ste naozaj mali pridať viac zón, napríklad plážovú zónu, alebo možno jaskyňu v offroadovej zóne zaviesť do púšte, môžete si vybrať ktorúkoľvek z nich a nakoniec poškriabať multiplayerovú časť, pretože už viem, čo sa stane, po prvé tam bude oneskorenie, pretože hru môže hrať veľa ľudí, po druhé, kvôli oneskoreniu veľa zlyháte, to je všetkým a ďakujem😀😀😀
Opravte prosím prihlasovaciu vec, ktorú chcem vrátiť k svojmu účtu
táto hra je veľmi dobrá, ale mali by ste pridať tieto veci1.exit a vstúpiť do button2.more režimov a áut
Prosím aktualizujte ešte jedny, pretože sa nám nepodarilo stiahnuť vysoký grafický súbor v mojom telefóne s mojimi mobilnými dátami je oppo F17 a ram mala 6 gb a ukladací priestor im zostal 79 gb, prosím.
Najhoršia hra! Neodporúčam. Hlupa gravitácia atď... Proste 0/10
Extreme Car Driving Simulator Ötmə tkl
Žiadne nové mapy. Žiadny nový režim, iba 3 režimy. Zvuk búchajúcich áut je rovnaký. Je tak ťažké zbierať modré odtlačky auta. Priemerná grafika. Túto hru nemôžeme hrať s našimi priateľmi online☹️ .Vzhľad áut je dobrý. Potápači tejto hry sú hlúpi. Žiadny klaksón.
meni to moc dobra hra
Bola to pekná hra, ale po 10 minútach sa táto hra zasekla
Tota hra je skvele doporcuju