(Android) Red Ball 4 mod veľa mincí
Feb 6, 2022 13:32:50 GMT
Post by trafalanilbit on Feb 6, 2022 13:32:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa mincí ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
Dosť dobrá hra. No len ako sa to seká ale ináč výborne tie životy. Aspoň nie som závislý ale 4*. Sorry ale má to menšie chybičky. A budem veľmi rada, keď vytvorím "Red Ball 5" pretože už je aj Red Bounce Ball 6. Tak dúfam, že bude aj Red Ball 5 a ďakujem.
Mini Market - Сooking Game 시뮬레이션 jbx
Hra je celkovo dobrá, ale systém života je zastaraný a nudný a odcudziť vaše publikum, keď sa dobre baví, hlúpym „mimo životov, zaplaťte nám príliš veľa peňazí za túto mobilnú hru na nekonečné životy“ je zlé. nápad. Celkovo dobrá hra, hrozné rozhodnutia spoločnosti.
Buglo mi to mobil
Je to super a tí čo píšu že životy sa pomaly nabíjajú tak si to kúpte veď 2€ niesu veľa
Úžasná hra! Pekný príbeh, dobré postavy a úžasná grafika!
Stiahnite si túto hru, ak chcete sledovať reklamy alebo byť bombardovaní žiadosťami o peniaze na hranie. Ak trpíte reklamami a hráte, neumierajte, inak budete musieť počkať 20 minút, aby ste mohli hrať znova, alebo zaplatiť za hranie. Nestrácajte čas
Táto hra je taká zlá, že si musíte niečo kúpiť, aby ste nedostali žiadne reklamy, a musíte počkať, kým sa vám nevrátia životy
... Crossy Road, Mousebot: Escape from CatLab, Red Ball 4, PAC-MAN 256 – Endless Maze, Skeletomb, Afterloop, Table Top Racing, AirAttack 2,
Strašne zlá hra NEDOPORUČUJEM!!
Je to super hra ale je spomalená voľakedy tak dávam 2 hviezdičky ☹️
Nainštaloval som si túto hru a bola veľmi zaujímavá. Ale keď som hral úroveň 5, stratil som život. Všetkým životom bol koniec. Akceptujem to, ale musím počkať do 18 minút! Prosím, dodržujte krátky čas na životy alebo si nezachovávajte životy. Chcel som ohodnotiť 5 hviezdičiek, ale tomuto problému nemôžem dať 5 hviezdičiek. Ale veľmi pekná hra.
jeto velmi dobre
Milujte hru! Životy však idú príliš rýchlo. Bolo by pekné mať viac možností ako dve reklamy a $$.
Je to dobrá hra, ale životy sa večne obnovujú aj vývojárom plz odstráňte funkciu získavania úrovní pre prémiových používateľov, je to príliš veľa. Ale celkovo je to jedna z najlepších hier, aké som kedy hral.
Skutočnosť, že v niektorých úrovniach je smrť, ktorá prichádza z ničoho nič a žiadne varovania a životy, ktorých opätovné načítanie trvá večnosť, je hrozné. Samotná hra je však celkom zábavná.
Dobrý deň, táto hra je dobrá, aj keď je tu jedna vec, ktorá mi nedovolí pokračovať. Na úrovni 44, keď zatlačím loptičku na tlačidlo, sa má laser deaktivovať, ale nestane sa tak. Opravte túto chybu
Hra je super .. Len tie reklamy pocas hry !
Zabavi ale iba nachvílku
Myslím, že je to dobrá hra. Ale nie najlepší. Myslím, že by ste mali odstrániť skutočnosť, že musíte počkať 20 minút. Väčšinou to hrajú malé deti. Takže 20 minút je hrozný nápad čakať len JEDEN život. Ale je to dobrá hra.
Musím pokračovať v pozeraní videí, pretože nemáte dostatok životov na to, aby ste sa vypracovali na úroveň, a ja neplatím, pretože som uviazol na úrovni, ktorú nemôžem preskočiť.
Táto hra sa mi veľmi páčila, ale zotavenie trvá príliš dlho, vývojári hier by na tom mali popracovať.
Jeden problém - zbytočná potreba dosiahnuť stanovené ciele na odomknutie ďalších arkád/úrovní. Hra by mala byť zábavná a nie ako zbytočná úloha na odomykanie ďalších úrovní. Ak hráč vyčistil všetkých 15 úrovní v pasáži, mala by sa odomknúť ďalšia pasáž. Naozaj to berie zábavu z hry. Vymazal som všetkých 15 úrovní v arkádovej hre a moja druhá arkáda je odomknutá, pretože za ňu chce ďalšie 3 zlaté medaily. Poď, je to hra a nie situácia na život a na smrť, potrebujem odomknúť ďalšiu arkádu.
Red Ball je skvelá, zábavná a radostná hra. Ak dostanete reklamu, môžete kliknúť priamo na ňu v priebehu niekoľkých sekúnd. Hra je plynulá a páči sa mi, že vám povie, kedy budú vaše životy naplnené, a myslím si, že je to každý deň, keď si dvakrát pozriete 15 alebo 20 sekundové reklamy, aby ste naplnili životy super rýchlo. Táto hra je perfektná. Nielen to, ale dostanete sa do bodu, keď nie ste závislí, ale len sa zaujímate.
Hruza
Používa 4 mikrospínače na detekciu zapnuté/vypnuté poloha. ... Kolo red ball rukoväť s silný oceľový hriadeľ. ... 1 x Klasická Arkádová Ovládač.
Veľmi sa mi páči táto aplikácia, najmä keď som dostal prémiu, aj keď keby som prémiu nemal, ohodnotil by som ju 2 hviezdičkami, pretože je to naozaj nepríjemné, keď vám dôjdu životy, musíte na získanie čo i len jedného života čakať 20 minút. Keď získate prémiu, môžete hrať nekonečné životy všetkých úrovní.
Hej, táto hra je veľmi jednoduchá, som profesionálom v tejto hre a mám len 7 rokov a ak chceš životy, stačí si pozrieť reklamu, môžeš pozerať 10 qds za deň (upraviť) počkaj, môžeš reklamu novú kapitolu, pomenuj to ako ukladanie vesmíru vesmír Redball! Z trojuholníkov
Občas ma nebaví ale je super
Red Ball 4 Arkade tha
Na získanie 5 životov musíte počkať presne 90 minút, môže to tiež spôsobiť problémy s hnevom. Naopak, dal by som tomu polovicu, pretože je to veľmi náročné, keď stojíte proti šéfom, takže by som povedal, že je to:👌
Hra sa mi zdala zaujímavá, ale jedna vec, ktorá sa mi nepáčila, bola, že musíme vždy čakať na životy. Začiatočníci nemôžu hrať túto hru dokonale.
Je to dobré a páči sa mi to😊 i ked ma to niekedy stve a dostanem hisak
Neexistuje žiadny možný spôsob, ako sa dostať cez úroveň 5. Snažil som sa to celé hodiny. Nie, nie som nejaký hlúpy, mám 5 rokov, mám 14 a neznášam takéto hry.
Milujem túto hru. Vrelo odporúčam každému, hru som už prekonal najmenej stokrát. Naozaj by som bol rád, keby urobili viac úrovní. Ja by som ich aspoň zahral všetky. Tiež viac skinov na odomknutie by hre určite prospelo. Som úprimne prekvapený, že som to ešte nerecenzoval. Zvukové efekty a hudba môžu byť dráždivé, no dajú sa ľahko vypnúť. Neuveriteľne dobre navrhnutá hra a aspoň jedna z mojich obľúbených.
Všimnite si vývojárov hier..... dve veci, na ktoré by ste sa mali pozrieť. 1, ovládacie prvky sa držia, čo znamená, že akonáhle začnete ísť jedným smerom, nie je možné zastaviť a ísť opačným smerom, čo spôsobí, že hráč príde o život. 2, hlavný problém s úrovňou 29. Túto úroveň som hral desiatky krát a nemôžem získať zlatú medailu. Na tejto úrovni je buď chyba, alebo bola vynechaná hviezda, pretože túto úroveň môžem hrať bez straty života alebo dokonca zasiahnutia nepriateľom.
Red Ball 4 Arkadne igre jra
Red Ball 4 आर्केड गेम lwuc
Čakal som to lepšie....Teda chápem , že do hry chceli dať niečo nové,ale toto....Letenie voľným pádom asi v levli 48 ma dostalo
Obnovovanie životov je jednoducho šialené !! zaberá to strašne veľa času, namiesto hrania a čakania by som sa mohol radšej učiť
Je to super hra až na tie lístky si musím pozrieť video, alebo zaplatiť to sa mi nepáči!
Sprostost debilina
Najlepšia pre syna
Pozri. Nehovorím, že je to najhoršia hra všetkých čias. Ide o to, že na návrat svojich životov musíte čakať večnosť. Tiež, keď som si pozrel 2 reklamy a potom som stratil svojich 5 životov, nedovolilo mi to pozerať reklamu! Takže áno. Najhoršia hra teraz. Zmeniť. môj. Myseľ.
pekná hra, ale môžem dať iba 3 hviezdičky, pretože táto hra často vyžaduje peniaze. peniaze, peniaze a peniaze. (pre stať sa VIP, zmeniť epizódu atď.) by to bolo zaujímavejšie a opustenie, keby hra nepýtala peniaze. bolo by to viac schopností a viac túžby
Super hra ale tie životy sa pomaly dobíjajú
Pekna hra velmi
Skvelá hra, veľa zábavy, skoro som sa dostal na Mesiac! Ovládanie je skvelé, ale ak nemáte prémiu a stratíte všetky svoje životy, musíte na túto skvelú hru čakať tak dlho! Prosím, nenechaj nás tak dlho čakať
Hra je dobrá... Ale mohli by ste zrušiť životy...
1 ks Klasickej Arkádovej Ovládač DIY Ovládač Red Ball 4-cesta do 8-way Arcade Ovládač Príslušenstvo Hier.
Red Ball 4 आर्केड गेम yraf
Funguje to, ale problém je, že keď stratíte všetko zdravie, nemôžete znova hrať. Niektoré časti ako pohyb kameňa sú ťažké
Super hra na svete. Seká ale ide to. Napríklad:Bol som v pod krajinách a miesto rebríčkov bola šnúra na ktorú sa nedalo šplhať. A to pri BOSSOVI. Jediné čo som vtedy musel spraviť 😬 bolo umrieť.
Táto hra je veľmi populárna a dobrá. Ale je veľmi ťažké hrať na prvý pokus. Celkovo je veľmi pekné môcť hrať. Ak by som hlasoval v emoji, bolo by to:☺️
FDGEntertainment.redball4.gp.apk je bezpečné pre 100% a AdFree. Ak chcete k stiahnutiu Red Ball 4 pre zariadenia so systémom Android, by ste mali urobiť