(Android) MODERN SAVAŞ GEMİLERİ hileler jeneratör altın
Feb 6, 2022 13:26:39 GMT
Post by trafalanilbit on Feb 6, 2022 13:26:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MODERN SAVAŞ GEMİLERİ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MODERN SAVAŞ GEMİLERİ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler jeneratör altın ▞▞▞
▞▞▞ MODERN SAVAŞ GEMİLERİ 2022 version ▞▞▞
MODERN WARSHIPS Acción csfk
Kristof Kolomb'un amacını gerçekleştirmek
MODERN WARSHIPS Action fcjo
Sist kimliği kapatan oyunmu olur. Oynayamadigim oyun yok telefonumda ama bu oyunu oynayamiyorum.
Oyun grafik anlamında idare eder. Savaş uçağı ve helikopterleri de silahlarını kendimiz ayarlayabilirsek daha güzel olur oyun. Oyunda altın ve para toplamak biraz zor bu bir benzerlik olabilir oyun çok güzel olur. Türçe dublajı eklemese mükemmel olur.
Kendi yüklenmiş. Nası yüklendi, maliye virüs barındırmıyodur.
sıkıcı
Başlangıc satın almaktan satın aldığında ama tadına doyulmaz
14 leveldim bir anda oyundan atıldı beni oyuna tekrar oyuncakta 1. level olmuştum
Geçenlerde bir güncelleme geldi benim benim bütün param altın ve kendi verdiği gemi silindi aslında oyun çok güzel birde video izleyip xp alabiliyorduk oda o yolunda size 1 yıldız gibi olabilir
Neden her zaman sarf malzemelerine para harcamam gerekiyor?
Önce lanet olası kontrollerinizi ve hatalarınızı düzeltin.
Oyun oynanmıyor o derce atıyor oyun çok güzel ama oyanabilirse.
fena deil
oyun güzel ama 15 Lv olmak çok zor ONUN Dışında oyun fena deil üste kalsın diye rastgele XKSJDHKSSNKSKSHSJSKSKEBDISJDJDJDJKFKRJEJDDJFJKFKDKEFHKDKRKWKDKRJFJSOGNEKJFJDJFJDJFJRJFJFJFJFJFUFIOROEPWPSJWOWKRHRIEJRIFJEJOERIRIRJTITITIROEOEOGJEIIEEIFJJEJEDJRIRIRIRIRIRJRJJEJWPEKDIEOFJEKTJIERJJRJRJRRJRJJRIRIRJRJTTJIRJDODKWBERIJ
1 yılda bile haketmiyor kullanabileceklerini ne zaman almaya çalışsam vermeyen gibi gösterip devam ettiriyor oyununa hileyle oyuna girmeden gereksiz yere iyiyle sikiyoyla darı ile geçinmeye devam edecekler
OYUN İYİ GÜZEL DE MEGABAYTİ ÇOK YÜKSEK DÜŞÜRÜN BİRAZ
MODERN WARSHIPS Acción csfk
Oyun efsomuzda indirirken xp kasmak zor ama zevkli efso oyun yaaa 5 yıldız efao oyun ama türk silahları çok az oyuna TCG ana dolu milli uçak gemimizi yemek ve f-16 saldırı uçağından lütden türk bayrağında gelsın bu oyundaki türkçe çetde konuşuluyor
Lütfeeeeenn oyun atma sorununa Bi bulun.oyunu oynamak istiyorum ama atıyor anca biraz oynayabilirdim. Lütfen bu soruna acilen bir çözüm bulun 😭
NATO'nun en güçlü ülkesinden neden Türk bayrağı yok?
Güncellemeden sonra bişiy olmaya oyuna katılabiliyorum taam atıb kazanıb kazanı takıp takılalım
Düşman gemilerini çok yakınıma farklı olabiliyorum bana onca füze atarken ben füze atlayamıyorsa bu radar olamaz
Arada çok fazla olmaması ve ayrıca günlük ödülde sorun olması
Oyunda bir Türk oyuncu var araç üzerinde gemi gibi yukarıdan tiplerden birine benziyorsunuz Türkiye'de bulunan büyük bir eksik varsa eğer eklemesenizseniz ben ve benim bir çok oyuncu indirip diğer oyunlara yöneleceğiz haberiniz olsun bir eksiklik gibi olsun size en kısa görünümz ise bir çok oyuncunuz birakacaktir bilginize...
Türk boyunduruğuna sahip olmayanlar
Ben oyunu çok hoş uçak gemileri fazla güçlü ama çok fazla güćlü gemi vs uçak uçak uçakları gidiyor
Oyuncu kimliği : 6866A7D95A78BC95 olanm güncellemelerden sonra çevrimiçi modda otamatikmen çılgınlığı atıyor. Online ve özel konforla yardımcı olur ama bu hata düzeltildi yardımcı olur. Not : hesabım eposta ve Google Play hesaplarıma bağlı Desteğe mail atmanızı izlemeniz ile ilgili atışımı yapmak istiyorum ilgilenip biraz azıcık
Bu çok çirkin. Oyunu bugün güncelledikten sonra bir önceki 0.46.0 güncellemesinden aldığım günlük ödülleri bile alamadım. Beklenmedik ve bundan çok mutsuzum. Lütfen yardım edin, Küp Yazılım
Lütfen aptal politikayı değiştirin. Her dövüşte en çok hasarı ben veririm ama en az hasarı olan diğer adamlar sadece son vuruşu yaptıkları için altın külçeleri alırlar! Aptalca ve çok adaletsiz!!!
iyi oyun...hoşuma gitti ama sorun şu ki dövüşü bitirdiğimde nakit ödülümü alamıyorum...50k evertym stokum var daha sonra oynadım hala ödülümü alamadım yeni gemi alamıyorum lütfen bunu düzeltin.. .
Oyunda ilgi alaka 0 hesabım online özel maçlara girmiyor desteğe mail atılan yüz den okula yetiştirmeye başladım.
Oyuna Türk güzel olursun 5 yıldız veririm oyun ama türk tarihi yok olursun
Level atlamak çok zor 50 savaşınızca anca 1 level atlıyorsunuz
Türk askeri ve Türk insansız hava araçları, atak helikopteri, iha vb şeyler daha güzel olur, oyun optimize etmek istiyoruz
Olan hesabım silinmiş ve facebook a Bağlı 2 hesabim vardi 2. Olan silinmemiş ama ilk hesabim silinmiş seviyem 15 di
Oyun mükemmel ama ulaşıma yeni modlar buraya gidebilir (rastgele) jsdkdbdnfndkdbkdbdbdbfkdkdkdbdbdbdbdbdkdkdkdbdidbdiddbdrbfidndbdidbdiddbdrbfidndbdidbdidbdbdrbfidndbdidbdibdidbdrbfidndbdidbdi
ÇOK OYUNCULU DEĞİL (maç ortasında bir telefon görüşmesi yapın, cevaplayın ve 30 dakikalık bir konuşma yapın. Görüşme bittiğinde hiçbir şey olmadığı için oyun devam etti.) Bunun dışında oyun ücretsiz olduğu için sorun değil, oyununuzu yükseltme yeteneği ile uzun bir eziyet. pay2win'e gelen gemiler. Ödeme yapmazsanız, yaklaşık 3 ayda 2 gemiyi tamamen yükseltebilirsiniz. Yine de, her zaman botlara karşı oynuyorsanız buna değmez. Evet, başkalarıyla takım oluşturabilirsiniz, ancak çoğu zaman botlar
Daha fazla savaş olmalı
Oyunda ücretli gemi satın alınan hesapdan para boş ama gemi gelmedi ve para gittiuna bunu nasıl düzeltiriz
O kadar ülke var ama Türkiye bayrağı yok mu?
Bu oyun ilk çıktığında eğlenceliydi ama şimdi bu oyun bir öğütme ve nakit kapma oyunu haline geldi, yükseltme sistemi berbat, yeni geminizle tam bir yükseltilmiş gemiyle savaşma şansınız yok, hatta bazı gemi ve silahlar bile O kadar OP'siniz ki, daha fazla OP silahınız varsa, yalnızca onları yenmek istiyorsanız hayal edebilirsiniz.
Bu oyun sorunlu Az önce önlem aldım ve önlemlerim hala sıfır ve tekrar aldım ve hala sıfır Paramı geri istiyorum şimdi hayalimdeki taşıyıcıyı satın alamıyorum 😭😭😭
Neden çevrimiçi oynayamıyorum? ben hep botla oynuyorum Yasaklandım ya da ne?? Bana bildirin. KÖTÜ OYUN "hızlı oyun" modunda her zaman botla oynayın
Girişte Kötü Oyun Her Zaman Güçlü internete sahip olmama rağmen hesabı bağlayamadı bunu düzeltin!
oyun çok kaliteli. Gelişmekte olan bir yapıya sahip olmak için mevcut ürün içeriğim bir çok gemi yapısı yapısına göre çok çok daha iyi. Klan ve klan savaşları özelliği gelmeli. Yeni haritalar eklenmeli ve haritalar zorlaştırılmalı. Oyuna Türk bayrağı eklenmeli ve ücretsiz olmalı. Oyuna açık arttırma gelmeli. Oyuncular kendilerinden bu şekilde alım yapabilmeli.
Başlaya tikladigimda susuz maca
Ücretli gemi param 2 milyon dolar civarında her şey iyi gidiyorken oyun ilk seviyeden ve ilk baslangictan itibaren en düşük seviye gemiyle Bu nasıl bir iş? Rezillik yemin ederim
Çok hayal kırıklığına uğradım, çünkü haksız eşleşme .4vs5 gerçekten...?! Ve düşük seviyeli takım arkadaşı s ile 4 bize karşı bir üst rütbe gemileri var ...
Gemiyi atlayamıyoruz para ile satın almaya gerek duymuyorsunuz.
Crazy Car Stunts: Car Games Strategické hbvd
Bu oyunu beğendim ama güncelleme gelip sohbet odasındaki yeni harita hakkında başka bir oyuncuya kişisel görüşümü yazdığımda sohbet modu beni susturdu. Oyuncuların bu oyunda diğer oyunculara kişisel görüşlerini belirtmeleri yasak mı? Bunun için oyun sahibine instagramdan mesaj attım, umarım hemen cevap verir. Çünkü iyi bir oyunun sohbet modunun kibirli tavrı nedeniyle artık eğlenceli olmaması çok yazık.